Agria Grevlunda Grand Prix

//Agria Grevlunda Grand Prix

Agria Grevlunda Grand Prix

Med strålande sol och sommarvärme välkomnade vi ryttare från hela landet till Grevlundagården för årets Grevlunda Grand Prix! Under 5 tävlingsdagar hann vi med 4-åringarnas kval till Falsterbo, Childrens kval till falsterbo, nationella klasser från 1.20 avslutades helgen sedan med Agria Grand Prix. Vårt egna team hade en bra helg på hemmaplan, Steffi och Clarence vann Simrishamns Kommuns Grand Prix-kval på fredagen & våra unghästar gjorde fina rundor under helgen tillsammans med Antonia och Steffi.

 

 

Efter en bra helg i St Tropez, Global Champions Tour, där Peder och Hansson WL slutade på en 4.e plats, hann Peder hem till söndagens tävlingar på Grevlunda. Söndagens Grand Prix vann av hemmaryttaren Steffi & Clarence! Peder och H&M Zaloubet knep 3:e platsen i GP.

2018-06-11T13:33:58+00:0011/06|
Logotyp Grevlunda

Hitta hit

Grevlundagården

277 36 Vitaby

Kontakt

office@grevlunda.com

+46 41 47 24 62