Tillsammans med Agria vill vi sprida kunskap i hästvärlden och inspirera ryttare på alla nivåer. Vi har haft våra hästar försäkrade i Agria sedan 20 år tillbaka och har alltid blivit professionellt hanterade och skapat god kontakt med representanter för bolaget. Det känns jättekul att vi nu kan ta samarbetet ytterligare ett steg!

Agria har haft möjlighet att prova på samarbetet med vårt team på Grevlunda med #agrianaturbana
För oss på Grevlundagården är just sökandet efter ny kunskap en självklarhet som finns med i det dagliga arbetet. Det känns naturligt att samarbeta med någon som står för samma sak som vi. Med vår samlade erfarenhet i bagaget kan vi förmedla kvalitativ kunskap och lära oss av varandra.

Under hösten kommer bland annat nya spännande utbildningsfilmer, clinics och aktiviteter att presenteras.