Under de senaste veckorna har vi hittat både Stephanie och Antonia nere i Belgien. Första veckan var de i Sentower och åkte sedan vidare för en vecka i Lanaken. Många fina resultat med hem och mycket erfarenhet för hästarna. Winning Moon var felfri och placerad i 2* och 3* 130 i Sentower och Lanaken, Francis BJ var felfri i 6-års finalen i Sentower och levererade jämna fina resultat i Lanaken.

Copycat hade bra vecka i Lanaken där han var felfri i alla sina klasser och placerad i finalen. Cash du Talus slutade på en 4:e plats i youngstersfinalen i Sentower, var felfri i 3* 140 i Lanaken och därmed färdigkvalad till Falsterbo. Zip Wyatt hade 1 tidsfel i 3* 140 och felfri i 3* 135 i Lanaken.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

6yo Copycat 🤩 @gransbostuteri

Ett inlägg delat av Stephanie Holmén (@holmenstephanie)

Nu på söndag är det dags för hingstvisning på Gränsbo, där kommer Copycat att vara med. Mer information finns på http://gransbostuteri.com