Vilken helg det var i Stockholm! H&M Christian K startade helgen bra med en 3:e placering i första omgången av GCT. I den avslutande klassen för helgens GCT hoppningar red Peder och H&M All In hem segern efter en riktigt snabb omhoppning. Toppade helgen gjorde sedan H&M Christian K genom att vinna söndagens Grand Prix!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Nothing beats winning on homeground, what an amazing atmosphere in the Stockholm Olympic stadium last night when the best crowd in the world sang the Swedish national anthem. Thank you all and congratulations to Charlotte, Stuteri Arch owner of both H&M All In and H&M Indiana #hmwelovehorses photo by @haide.westring #grevlundashowjumpingstable #johndeere #saracenhorsefeed #saracenhorsefeedsverige #vidastallströ #agria #k9sweden #trikem #brunodelgrange #katslösaagro #kollamasken #hansbosport #veredus #veredusboots #litovetgoponypon #freejumpstirrups #k9horsesweden #bollerupsnaturbruksgymnasium #fillifabbriboots #toveksbil #volkswagensverige #volkswagen #pikeureskadron #duxinternational #dux #kepitalia #lgctstockholm #longinesglobalchampionstour #lgct

Ett inlägg delat av Peder Fredricson (@pederfredricson)