Det är med stor glädje som vi nu kan presentera KRAFFT som vår nya samarbetspartner.

Valet av KRAFFT som foderleverantör är baserat på vår önskan om att arbeta med ett svenskt och högkvalitativt foder. ”Vi vill ha ett svenskt foder av högsta kvalitet som kan anpassas till varje unik individ och samtidigt bidra till miljön” säger Lisen Bratt Fredricson.

Miljö och kunskap är viktigt för oss! 

Vi ville ha ett svensktillverkat förstklassigt foder och valet föll på  KRAFFT, med sin långa gedigna kunskap, breda sortiment och erfarenhet av kvalitetsfoder för hästar på olika nivåer. Att värna om miljön genom medvetna val är något vi lägger fokus på, säger Lisen.

Ett av valen gjorde vi nyligen då vi beslutade att välja foder från Lantmännen KRAFFT.  Att Lantmännen ägs av svenska bönder och jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor gör det till ett självklart val för oss. Vi gillar tanken med kretsloppet där man har kontroll i hela kedjan från frö till färdig produkt och där majoriteten av råvarorna kommer från svenska bönder, fortsätter Lisen.

Förändringen har bidragit till att vi  idag fodrar mer svenskt än någonsin. Att ta ansvar för miljön och samtidigt värna om svenskt lantbruk och få ett kvalitativt premiumfoder, är en fantastisk kombination. Vi är därför stolta att få presentera oss som en del av Team KRAFFT, avslutar Lisen.

Så här säger Team KRAFFT om samarbetet:

Vi är stolta över att presentera att Grevlundagården/Fredricson show jumping väljer Lantmännen KRAFFT som foderleverantör, säger Sandra Hodik, vd på Lantmännen KRAFFT.

Grevlundagården sökte ett kvalitetsfoder som huvudsakligen var svenskproducerat med svenska råvaror varför det föll sig naturligt att valet blev KRAFFT, som ägs av svenska bönder. Miljö- och hållbarhet är ett starkt fokus för Lantmännen och så även för Grevlundagården varför detta blev en perfect match.

– Kvalitet, miljö- och hållbarhetsaspekterna blir allt viktigare för många kunder och det är verkligen roligt att Grevlundagården vill fokusera på dessa frågor, fortsätter Sandra.

Vi på Grevlundagården ser fram emot ett spännande samarbete med Team KRAFFT!