Peder Fredricson är en del av Team H&M. Teamet består av de fyra stjärnryttarna Malin Baryard Johnsson, Nicola Philippaerts, Olivier Philippaerts och Peder Fredricson. Följ dem på H&M We Love Horses i sociala medier. H&M We Love Horses – mötesplatsen för alla som älskar hästar och mode.

  Agria Djurförsäkring är specialistbolaget för djur och gröda. I samarbetet mellan Agria och Grevlunda har Agria Naturbana skapats- en anlagd ridväg i naturen där hästarna kan tränas på ett positivt och hållbart sätt. Agria Naturbana är en del i Agrias arbete för hållbara hästar. För att se vad vi mer gör, besök agria.se/stoppahaltan.

  Saracen Horse Feeds har ett brett sortiment av fiberbaserat hästfoder. Vi utgår från SuperFibre. Kvalitativa vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror är en självklarhet. Foderpåsarna fylls med rena råvaror, ingen utfyllnad. Liten giva ger full näring. Allt tävlingsfoder analyseras noga för att utesluta eventuella förbjudna ämnen.

  Saracens samarbete med Kentucky Equine Research ger en unik tillgång till nya vetenskapliga rön som gör att vi kan utveckla foder baserad på den senaste forskningen.

  Vi upptäckte Saracen när vi var tvungna att göra foderbyte på en av våra hästar som mådde dåligt. När vi sedan såg skillnaden bytte vi foder på fler hästar och efter bara 6 månader stod alla våra hästar på foder från Saracen. Idag är vi väldigt glada för samarbetet tillsammans med Saracen.

  På gårdar som Grevlunda krävs rejäla hästkrafter av bästa slaget. Vårt samarbete med John Deere känns helt i vår riktning med högsta kvalité som mål.

  VIDA Stallströ är gjort av kutterspån från VIDAs 9 egna sågverk. Endast svensk råvara av god kvalité, främst från gran. Vårt strö är dammrensat, fritt från kemiska tillsatser och impregnerat virke.

  Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek. Tovekskoncernen är ett privatägt företag med verksamhet inom bilhandeln och service. Idag finns de på 15 orter runt om i Sverige.

  Vi lärde känna Volkswagens bilar när de gick in och ville synas i ridsporten. Genom Toveks bil får vi fantastisk service av hjälpsam och kunnig personal.

  Kingsland Equestrian, designer och tillverkare av Kingsland kläder och hästutrustning, startade samarbete tillsammans med Stephanie Holmén och team Grevlunda i slutet av 2017.

  Kingsland kommer från Norge, men de räknar både Danmark och Sverige som sin hemmarknad. Nu är både Steffi och teamet på Grevlunda klädda i Kingsland. Kingsland är ett varumärke som jobbar för bästa kvalité, utseende och profil, och att vårt team på Grevlunda nu bär Kingsland reflekterar vår gemensamma vision.

   

  Nypon pulvert från Litovet var något vi provade på en häst vilket gav ett fantastiskt resultat. Det ledde till att vi provade på fler hästar och är idag en produkt vi använder flitigt och gjort under många år då det ger resultat.

  Från en helt egen och innovativ syn på vad häst och ryttare behöver utvecklar TRUST Equestrian produkter som ger optimala förutsättningar för ridsport. Den nuvarande TRUST-samligen innehåller många dussintals Sweet Iron, Inno Sense och läderbett.

  Trust är uppdaterade med den senaste ridsportsutrustningen som de väljer ut med omsorg.

  Tillsammans med Bollerup föder vi upp hästar med prefixet Bollerup. Ett otroligt spännande samarbete där vi hoppas på att kunna ta fram många stjärnor för framtiden.

  Hansbo Sport och Willab AB leverar de mesta stallartiklarna som kan tänkas behövas i ett stall. De har en fantastisk service och kvalité och blir därför ett självklart val för Grevlundagården.

  Bästa ensilaget i Sverige.

  K9 är revolutionärer när det kommer till hud och hårvård hos djur. Tillsammans jobbar vi för att utveckla nya produkter.

  Hos Get the Gallop finns allt från pannband och täcken till koppar och konst. Det är helt enkelt den snyggaste horse rider lifstyle butiken på nätet.

  Bakom Trikems foder tillskott finns otroligt mycket kunskap och forskning vilket produkter att lita på.

  Bruno Delgrange är engagerade till filosofin av sant hantverk. Sina sadelmakare utbildar de själva. Varje produkt de tillverkar är äkta hantverk och vittnar om detaljer och kvalité.

  Tillbörjan var det bara en sadel, idag är det endast Bruno Delgrange sadlar som gäller för både Stephanie och Peder.

  Jönköping Horse show är en form av mötesplats för hästintresserade som på senare år har blivit en succé. Med sin stora bredd ser det ut som att även årets Horse Show på Elmia kommer att bli uppskattat både bland publik och deltagare.

  Vidilabs mission är att göra djurägande i Sverige lite lättare och säkrare för alla som har hästar, hundar, katter, leguaner, flygande rävar, får, kor och alla andra djur som finns här! Därför har vi tagit fram produkten kollamasken som finns för flera olika djurslag.
  kollamasken är en tjänst som analyseras av Vidilab – störst i Norden på veterinärmedicinsk parasitologisk träckprovsdiagnostik. Skonar både djur och miljö. Kollamasken är ett provtagningskit som innehåller allt du behöver när du ska kontrollera parasitstatus på ditt djur. Porto, analyskostnad och snabbt svar ingår. Kollamasken finns för en, fyra eller tio hästar samt för många andra djurslag. Det finns även kollamaskenprodukter för häst där tilläggsanalyser som odling och bandmaskanalys ingår samt produkter för enbart odling och effektkontroll.
  Sedan 2018 utför vi även näringsanalyser på grovfoder.

  Grevlundagården arbetar på ett mycket kvalitetsmedvetet sätt, bland annat genom kontinuerlig parasitkontroll med hjälp av kollamasken.

  DUX är ett svenskt familjeägt designföretag som utvecklar, tillverkar och säljer möbler och sängar. Sedan starten 1926 har DUX utnyttjat sin kunskap om komfort och kontinuerligt skapat marknadsledande sängar och möbler. Idag är DUX ett av de mest framstående företagen när det gäller utveckling kring säng- och sovkomfort med försäljning världen över.

  Som partner till Peder och Lisen kan vi säkerställa en god natts sömn för maximal återhämtning, och därmed ge de bästa förutsättningarna för att klara av morgondagens prestationer.

  War Child stöttar barn i krig med psykosocialt stöd, skydd och utbildning.

  Genom War Childs projekt får barnen leka, lära och bara vara barn igen. På så sätt kan de växa upp till helare vuxna som orkar bryta cirkeln av våld.

  Hjälp oss att ta kriget ur barnen. Stötta War Child på www.warchild.se