Peder Fredricson är en del av Team H&M. Teamet består av de fyra stjärnryttarna Malin Baryard Johnsson, Nicola Philippaerts, Olivier Philippaerts och Peder Fredricson. Följ dem på H&M We Love Horses i sociala medier. H&M We Love Horses – mötesplatsen för alla som älskar hästar och mode.

  KRAFFT är Sveriges största leverantör av hästfoder och ägs av svenska bönder. Våra produkter börjar som ett litet frö på ett fält hemma i Sverige och är noga utvecklade med kärlek till hästen. Eftersom alla hästar är unika, har vi ett riktigt brett sortiment så att just din häst ska kunna få en perfekt balanserad foderstat. Du kan köpa KRAFFT hos återförsäljare över hela landet. När du gör det är du med och bidrar till ett hållbart och livskraftigt lantbruk i Sverige. Läs mer på www.kraffthastfoder.se

  Agria Djurförsäkring är specialistbolaget för djur och gröda. I samarbetet mellan Agria och Grevlunda har Agria Naturbana skapats- en anlagd ridväg i naturen där hästarna kan tränas på ett positivt och hållbart sätt. Agria Naturbana är en del i Agrias arbete för hållbara hästar. För att se vad vi mer gör, besök agria.se/stoppahaltan.

  Renaissance is a contemporary interpretation combining the invaluable experience of Prestige Italia with that of one of the most famous French saddlers. An élite product for demanding riders, characterised by French taste in terms of shape and materials, entirely made in Italy.

  The name Renaissance reflects a desire to confer a specific connotation upon this project, classic in its method and innovative in its production.

  Classic, because it is steeped in the tradition and artisan experience of a French saddler, resulting in a high-end product.

  Innovative, because it draws inspiration from Prestige Italia’s expertise and presents itself as a forward-looking technological approach.

  The Renaissance is the historic period which best expresses this project’s core values: a time when a revival of classical studies provided new life blood for cultural development and progress.

  Today we feel we are the protagonists of a Rebirth of French style in riding, thanks to our modern interpretation. We were inspired by the spirit of King Francis I of Valois, a pioneer of the Renaissance in France, which is why we decided to integrate his initial into our logotype.

  VIDA Stallströ är gjort av kutterspån från VIDAs 9 egna sågverk. Endast svensk råvara av god kvalité, främst från gran. Vårt strö är dammrensat, fritt från kemiska tillsatser och impregnerat virke.

  Nypon pulvert från Litovet var något vi provade på en häst vilket gav ett fantastiskt resultat. Det ledde till att vi provade på fler hästar och är idag en produkt vi använder flitigt och gjort under många år då det ger resultat.

  Tillsammans med Bollerup föder vi upp hästar med prefixet Bollerup. Ett otroligt spännande samarbete där vi hoppas på att kunna ta fram många stjärnor för framtiden.

  Bästa ensilaget i Sverige.

  Hos Get the Gallop finns allt från pannband och täcken till koppar och konst. Det är helt enkelt den snyggaste horse rider lifstyle butiken på nätet.


  Sedan 90-talet är Veredus välkända och uppskattade av ryttare runt om i världen för deras skydd för sporthästar.
  Grunden för vår framgång är grundlig uppmärksamhet på råvaror, vi använder oss av den mest avancerade tekniken och med stor uppmärksamhet på varje liten detalj. Men framför allt finns samarbetet med de rekommendationer som är involverade i design- och testfasen, vilket garanterar produktens totala tillförlitlighet. Marcus Ehnings signatur på Carbon Gel Vento och Scott Brash på Grand Slam-serien är inte bara signaturer, de är verkliga garantier för produktens prestanda och kvalitet. I varje fall vill varje ryttare ha det bästa skyddet som finns på marknaden för sin häst, man kan inte nöja sig med mindre. Det var därför Veredus kunde vinna förtroende hos mästare som Ehning, Brash, Guerdat och Adelinde Cornellisen.
  Veredus är för närvarande världsledande inom topputrustning för hästsportutrustning.

  Bakom varje tillskott från Trikem finns stor kunskap och forskning vilket ger produkter du kan lita på.

  Jönköping Horse show är en form av mötesplats för hästintresserade som på senare år har blivit en succé. Med sin stora bredd ser det ut som att även årets Horse Show på Elmia kommer att bli uppskattat både bland publik och deltagare.

  Vidilabs mission är att göra djurägande i Sverige lite lättare och säkrare för alla som har hästar, hundar, katter, leguaner, flygande rävar, får, kor och alla andra djur som finns här! Därför har vi tagit fram produkten kollamasken som finns för flera olika djurslag.
  kollamasken är en tjänst som analyseras av Vidilab – störst i Norden på veterinärmedicinsk parasitologisk träckprovsdiagnostik. Skonar både djur och miljö. Kollamasken är ett provtagningskit som innehåller allt du behöver när du ska kontrollera parasitstatus på ditt djur. Porto, analyskostnad och snabbt svar ingår. Kollamasken finns för en, fyra eller tio hästar samt för många andra djurslag. Det finns även kollamaskenprodukter för häst där tilläggsanalyser som odling och bandmaskanalys ingår samt produkter för enbart odling och effektkontroll.
  Sedan 2018 utför vi även näringsanalyser på grovfoder.

  Grevlundagården arbetar på ett mycket kvalitetsmedvetet sätt, bland annat genom kontinuerlig parasitkontroll med hjälp av kollamasken.

  Ridesum är en samarbetsplattform för ryttare, tränare och experter inom ridsport.
  – Sök bland tränare och experter i vår tränar- och expertbank! Se deras kompetens, erfarenhet, erbjudande och pris.
  – Boka digitalt livepass eller efterfråga feedback på filmad träning. Du kan boka tränare och experter inom olika discipliner.
  – Träna digitalt via streaming eller skicka en film för att få skriftlig feedback! Som ryttare kan du bli coachad live via headset oavsett om du tränar själv eller har sällskap.
  – Följ din utveckling – i dina aktiviteter hittar du tränarens skriftliga feedback från passen.
  – Öka din kunskap! Utvecklas och inspireras av gratis övningar och tips från kända tränare och ryttare.
  Ridesum innehåller livestreaming, som gör att tränare och elev kan ha digitala träningar och avstämningar. Ett mycket bra komplement till traditionell träning som ger möjlighet att ha en tätare kontakt, utan att behöva resa. T.ex. kan tränaren följa med och coacha digitalt på framridningen.
  Tränare och experter coachar digital träning via läsplatta eller dator (för att få så bra bild som möjligt) och har möjlighet att skriva feedback till ryttaren samtidig.
  Ridesum är sprunget ur en önskan om att underlätta vardagen inom ridsporten och bidra till mer välmående hästar, människor och miljö genom smartare träning till alla. En viktig fördel är att vi med digital träning minskar utsläpp och därmed miljöpåverkan.

  Peder Fredricson och Stephanie Holmén är två av tre stolta ambassadörer för ”Trygga Ledare” som är ett samarbete mellan Svenska Ridsportförbundet och Stiftelsen Friends i arbetet mot mobbning och för att alla barn, unga och vuxna ska känna sig trygga i stallet! Satsningen finansieras tack vare Hugo Stenbecks Stiftelse.

  Scoot Boot lanserades år 2015 och startade sin verksamhet i Hobart, Tasmania Australien. Efter tre år växte Scoot Boot ur hemmet och flyttade till ett lager i Cambridge Park nära flygplatsen Hobart.

  Dave Macdonald och Annette Kaitinis är grundarna av Scoot Boot. Båda har spenderat flera år runt om i världen. Dave spenderade sina unga år som lärling på en boskapsfarm i Queensland, Australien. Därefter flyttade han till USA för att träna hästar på en ranch. Han utbildade sig till hovslagare och spenderade 15 år i branschen innan han påbörjade sin barfotaresa. Dave är skaparen och designern av Scoot Boot.

  Efter Annette spenderat flera år i Melbourne och praktiserat som advokat, flyttade hon tillbaka till Tasmanien och började driva Scoot Boot med Dave.

  Efter lanseringen av Scoot Boot har varumärket blivit ett självklart val på marknaden för majoriteten av världens ryttare och är idag starkt marknadsledande.

  Distributör inom Skandinavien: Scootboots Scandinavia www.scootboots.se

  BEMER International AG är internationellt marknadsledande inom området mikrocirkulation. Vi har utarbetat patenterade behandlingsmetoder för fysikalisk vaskulär terapi och bedriver forskning inom detta område sedan 1998.

  Polaris historia avspeglar uppfinningsrikedom, uthållighet och en smula god tur. Den påminner på många sätt om andra framgångsrika storföretagshistorier. Men Polaris förflutna är mer än bara en Askungesaga. Den är faktiskt en berättelse om uthållighet och passion för produkter och kundservice som leder till framgång. Edgar Hetteen med rötter i Dalarna i Sverige, grundade Polaris Industries i den lilla staden Roseau i Minnesota USA 1954. Redan 1955 byggde Polaris den första snöskotern och sedan dess har varumärket spelat en viktig roll i snöskotervärlden. Den första Quad-ATV Polaris lanserade kom 1984, och år 1996 inleddes en framgångssaga vid namn Sportsman. År 1998 kom produktionen av de första Rangermodellerna i gång. Rangermodeller med två eller fler säten tillverkas utöver bensinmotorer även med diesel- och elmotorer. Polaris kom sedan att bli världsledare inom Powersportindustrin 2012.

  https://www.polarissverige.com/

  PreVet är ledande aktör inom digital planering, dokumentation och kommunikation inom häst- och djurnäringen i Sverige och Internationellt. Ett urval välkända kunder i Sverige är bland annat Riksanläggningarna SLU (Flyinge, Strömsholm och Wången), Grevlunda Showjumping, Bollerup, Lövsta, Borebackar gård, Ågesta Ridskola samt internationella kunder som bl a VHL Stables, Haras de Prepinson och Dutch VIP Horses. PreVets app finns tillgänglig för både små och stora stallverksamheter, hästägare och hovslagare. Läs mer om den digitala medarbetaren och se demo på www.prevet.se  

  Ryde Equestrian är ett svenskt företag specialiserat på innovation och produktutveckling inom ridsporten.

  Ryde Adjustable är en stigbygel som redan skapat stor uppmärksamhet i ridsportskretsar, tack vare individuella inställningsmöjligheter och nyskapande säkerhetsfunktioner. Den har beskrivits som en ny standard för stigbyglar.