Peder Fredricson är en del av Team H&M. Teamet består av de fyra stjärnryttarna Malin Baryard Johnsson, Nicola Philippaerts, Olivier Philippaerts och Peder Fredricson. Följ dem på H&M We Love Horses i sociala medier. H&M We Love Horses – mötesplatsen för alla som älskar hästar och mode.

  KRAFFT är Sveriges största leverantör av hästfoder och ägs av svenska bönder. Våra produkter börjar som ett litet frö på ett fält hemma i Sverige och är noga utvecklade med kärlek till hästen. Eftersom alla hästar är unika, har vi ett riktigt brett sortiment så att just din häst ska kunna få en perfekt balanserad foderstat. Du kan köpa KRAFFT hos återförsäljare över hela landet. När du gör det är du med och bidrar till ett hållbart och livskraftigt lantbruk i Sverige. Läs mer på www.kraffthastfoder.se

  Agria Djurförsäkring är specialistbolaget för djur och gröda. I samarbetet mellan Agria och Grevlunda har Agria Naturbana skapats- en anlagd ridväg i naturen där hästarna kan tränas på ett positivt och hållbart sätt. Agria Naturbana är en del i Agrias arbete för hållbara hästar. För att se vad vi mer gör, besök agria.se/stoppahaltan.

  På gårdar som Grevlunda krävs rejäla hästkrafter av bästa slaget. Vårt samarbete med John Deere känns helt i vår riktning med högsta kvalité som mål.

  VIDA Stallströ är gjort av kutterspån från VIDAs 9 egna sågverk. Endast svensk råvara av god kvalité, främst från gran. Vårt strö är dammrensat, fritt från kemiska tillsatser och impregnerat virke.

  Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek. Tovekskoncernen är ett privatägt företag med verksamhet inom bilhandeln och service. Idag finns de på 15 orter runt om i Sverige.

  Vi lärde känna Volkswagens bilar när de gick in och ville synas i ridsporten. Genom Toveks bil får vi fantastisk service av hjälpsam och kunnig personal.

  Kingsland Equestrian, designer och tillverkare av Kingsland kläder och hästutrustning, startade samarbete tillsammans med Stephanie Holmén och team Grevlunda i slutet av 2017.

  Kingsland kommer från Norge, men de räknar både Danmark och Sverige som sin hemmarknad. Nu är både Steffi och teamet på Grevlunda klädda i Kingsland. Kingsland är ett varumärke som jobbar för bästa kvalité, utseende och profil, och att vårt team på Grevlunda nu bär Kingsland reflekterar vår gemensamma vision.

   

  Nypon pulvert från Litovet var något vi provade på en häst vilket gav ett fantastiskt resultat. Det ledde till att vi provade på fler hästar och är idag en produkt vi använder flitigt och gjort under många år då det ger resultat.

  Tillsammans med Bollerup föder vi upp hästar med prefixet Bollerup. Ett otroligt spännande samarbete där vi hoppas på att kunna ta fram många stjärnor för framtiden.

  Bästa ensilaget i Sverige.

  K9 är revolutionärer när det kommer till hud och hårvård hos djur. Tillsammans jobbar vi för att utveckla nya produkter.

  Hos Get the Gallop finns allt från pannband och täcken till koppar och konst. Det är helt enkelt den snyggaste horse rider lifstyle butiken på nätet.

  Skapat för att finnas för ridsportsentusiester, är Freejump idag ett riktmärke vad gäller innovation och högteknologiska produkter designade för prestanda, komfort och säkerhet för både häst och ryttare. Sedan starten 2001 har Freejump konstant utvecklat produkternas konkurrenskraft xtack vare nära och kontiunerliga samarbeten tillsammans med världens bästa ryttare.
  Första tanken bakom Freejump var att introducera nya ideer till ridsportsvärlden. Den första välkända produkten var X’Up stigbygeln, inspirerad av cykelpedaler med en automatisk frigöring vid fall. Dessa stigbyglar hade ett fantastiskt system men var svåra att marknadsföra, men de är grunden till Soft’Up stigbygeln.
  Freejump lanserade under 2012 den väldigt populära modellen Soft’Up Pro, idag ses den som en av de bästa stigbyglarna på marknaden. Arbetet riktas alltid mot att leverera de absolut bästa produkterna från hjärtat av Freejump. Nyligen har en singelgren lanserats som är designad av Pininfarina i samarbete med ryttaren Penelope Leprevost, de erbjuder ryttare nya känslor och sensationer jämfört med Soft’Up Pro.
  Tack vare innovationen av X’Up tvingades vi till att utveckla en sko som passade produkten. Detta är anledningen till att vi började tillverka och utforma skor och chaps, med senaste kollektionen Liberty. Kanske ligger Freejumps största revolution i skor och chaps och inte stigbyglar. Eftersom ryttare i början var övertygade att de inte skulle rida med skor och chaps, det var ett koncept som kom i rampljuset under mästerskapen 2007. Våra skor och chaps blir efterliknande, men vi är fortfarande originalet på marknaden. Detta har lett till att vi har lanserat två nya produkter: liberty One Tall Boots som lanserades 2016 samt Foxy Woman boot designad av Pininfarina 2018. Båda känns vid sin komfort de idag ger toppryttare över hela världen, i hoppning, dressyr och fälttävlan!

  Sedan 90-talet är Veredus välkända och uppskattade av ryttare runt om i världen för deras skydd för sporthästar.
  Grunden för vår framgång är grundlig uppmärksamhet på råvaror, vi använder oss av den mest avancerade tekniken och med stor uppmärksamhet på varje liten detalj. Men framför allt finns samarbetet med de rekommendationer som är involverade i design- och testfasen, vilket garanterar produktens totala tillförlitlighet. Marcus Ehnings signatur på Carbon Gel Vento och Scott Brash på Grand Slam-serien är inte bara signaturer, de är verkliga garantier för produktens prestanda och kvalitet. I varje fall vill varje ryttare ha det bästa skyddet som finns på marknaden för sin häst, man kan inte nöja sig med mindre. Det var därför Veredus kunde vinna förtroende hos mästare som Ehning, Brash, Guerdat och Adelinde Cornellisen.
  Veredus är för närvarande världsledande inom topputrustning för hästsportutrustning.

  Bruno Delgrange är engagerade till filosofin av sant hantverk. Sina sadelmakare utbildar de själva. Varje produkt de tillverkar är äkta hantverk och vittnar om detaljer och kvalité.

  Tillbörjan var det bara en sadel, idag är det endast Bruno Delgrange sadlar som gäller för både Stephanie och Peder.

  Jönköping Horse show är en form av mötesplats för hästintresserade som på senare år har blivit en succé. Med sin stora bredd ser det ut som att även årets Horse Show på Elmia kommer att bli uppskattat både bland publik och deltagare.

  Vidilabs mission är att göra djurägande i Sverige lite lättare och säkrare för alla som har hästar, hundar, katter, leguaner, flygande rävar, får, kor och alla andra djur som finns här! Därför har vi tagit fram produkten kollamasken som finns för flera olika djurslag.
  kollamasken är en tjänst som analyseras av Vidilab – störst i Norden på veterinärmedicinsk parasitologisk träckprovsdiagnostik. Skonar både djur och miljö. Kollamasken är ett provtagningskit som innehåller allt du behöver när du ska kontrollera parasitstatus på ditt djur. Porto, analyskostnad och snabbt svar ingår. Kollamasken finns för en, fyra eller tio hästar samt för många andra djurslag. Det finns även kollamaskenprodukter för häst där tilläggsanalyser som odling och bandmaskanalys ingår samt produkter för enbart odling och effektkontroll.
  Sedan 2018 utför vi även näringsanalyser på grovfoder.

  Grevlundagården arbetar på ett mycket kvalitetsmedvetet sätt, bland annat genom kontinuerlig parasitkontroll med hjälp av kollamasken.

  DUX är ett svenskt familjeägt designföretag som utvecklar, tillverkar och säljer möbler och sängar. Sedan starten 1926 har DUX utnyttjat sin kunskap om komfort och kontinuerligt skapat marknadsledande sängar och möbler. Idag är DUX ett av de mest framstående företagen när det gäller utveckling kring säng- och sovkomfort med försäljning världen över.

  Som partner till Peder och Lisen kan vi säkerställa en god natts sömn för maximal återhämtning, och därmed ge de bästa förutsättningarna för att klara av morgondagens prestationer.

  War Child stöttar barn i krig med psykosocialt stöd, skydd och utbildning.

  Genom War Childs projekt får barnen leka, lära och bara vara barn igen. På så sätt kan de växa upp till helare vuxna som orkar bryta cirkeln av våld.

  Hjälp oss att ta kriget ur barnen. Stötta War Child på www.warchild.se

  Ridesum är en samarbetsplattform för ryttare, tränare och experter inom ridsport.
  – Sök bland tränare och experter i vår tränar- och expertbank! Se deras kompetens, erfarenhet, erbjudande och pris.
  – Boka digitalt livepass eller efterfråga feedback på filmad träning. Du kan boka tränare och experter inom olika discipliner.
  – Träna digitalt via streaming eller skicka en film för att få skriftlig feedback! Som ryttare kan du bli coachad live via headset oavsett om du tränar själv eller har sällskap.
  – Följ din utveckling – i dina aktiviteter hittar du tränarens skriftliga feedback från passen.
  – Öka din kunskap! Utvecklas och inspireras av gratis övningar och tips från kända tränare och ryttare.
  Ridesum innehåller livestreaming, som gör att tränare och elev kan ha digitala träningar och avstämningar. Ett mycket bra komplement till traditionell träning som ger möjlighet att ha en tätare kontakt, utan att behöva resa. T.ex. kan tränaren följa med och coacha digitalt på framridningen.
  Tränare och experter coachar digital träning via läsplatta eller dator (för att få så bra bild som möjligt) och har möjlighet att skriva feedback till ryttaren samtidig.
  Ridesum är sprunget ur en önskan om att underlätta vardagen inom ridsporten och bidra till mer välmående hästar, människor och miljö genom smartare träning till alla. En viktig fördel är att vi med digital träning minskar utsläpp och därmed miljöpåverkan.

  Peder Fredricson och Stephanie Holmén är två av tre stolta ambassadörer för ”Trygga Ledare” som är ett samarbete mellan Svenska Ridsportförbundet och Stiftelsen Friends i arbetet mot mobbning och för att alla barn, unga och vuxna ska känna sig trygga i stallet! Satsningen finansieras tack vare Hugo Stenbecks Stiftelse.